Hanna's Golden Princess Kennel - Gáláns Ofra

Ofra bemutatkozás
Ofra
Amelie
Admiral
Kölykök
Utódok
Galéria
Linkek
Elérhetőség

2011-es archívum - 2010-es archívum - 2009-es archívum  

Rendkívüli hírünk! - 2013.02.22.

Kennelünknek új nevet választottunk, melyhez vadonatúj weboldal is társul: www.hannasicons.com

2012.06.23. MEGSZÜLETTEK!!!.

Kiskutyákról részletes információk a facebookon napi frissítéssel itt:

www.facebook.com/#!/therussianprincespuppies

Megszületettek!

2012. június 23-án a vemhesség 61. napján megszülettek Lexus Grey Earl és Hanna's Golden Princess Agile Amelie "Milla" kiskutyái! 8 kan és 2 szuka kiskutya született! A mama és a picik is nagyon jól vannak!

2012.06.04. - 42.nap/6. hét

Ma ultrahangon voltunk Millussal. A doktorbácsi biztosan 6, de valószínűleg 8 kiskutyát látott a pocakban növekedni! Szép nagy babák, minden rendben a mamával is! Már kb. 8 cm-sek lehetnek a csöppök! Még 3 hét és megszületnek! Kisgömböc 32,7 kg, lassan gurulni fog!

2012.05.25. - Hanna's Golden Princess A-alom 3 éves lett

Szépségeim  Tappancstorta Funny

2012.05.22. - Milla vemhes!!! Jönnek a Lexus kölykök!

 Kölykök várható születési ideje 2012. június 25-e!

Apa: ICH Multi CH, Multi Winner, Multi GRCH Lexus Grey Earl

( ICH Rus CH MolCH Pol CH Sahib Norsken * ICH Rus CH RKF CH NRC CH Anyuta iz Sosnovogo Bora)

Anya: HJCH Hanna's Golden Princess Agile Amelie

(ICH HCH ÖCH Dewmist Sandoliano * HCH, HGRCH Gáláns Ofra)

A születendő alom pedigree-je megnézhető itt:k9data.com/pedigree.asp

 

2012.05.12. - Working Test Szigetköz

Dunaszigetre utaztam Mirállal részt venni egy gyönyörű környezetben megrendezett, angol bírók által bírált working tesztre. 4 feladat volt, köztük egy vízen átküldés. A 2. és a 4. feladatnál Mirál zseniálisan teljesített, a 3. feladatnál miattam kelett sípot használni, ezért ott levontak pár pontot. A vízes feladat viszont szintén kihívás volt nekünk. Megtanultam, hogy ilyen esetben nagyon határozott előrével küldjem a kutyát és ne bízzam rá Hozdd paranccsal a behozást. Végül sikerült a feladatot abszolválnunk, de ismét minimális pontot kaptunk erre a feladatra. 16 nevezett E-osztályos kutya közül 11-en fejezték be a versenyt, mi a 10.-ek lettünk jó minősítéssel 85/120 ponttal. A 16 kutyából 3 golden retriever volt és csak 2 show-vonalas! Így azt hiszem méltám lehetek büszke a 37 kg-os, 2 hete a babesiából kigyógyult, nagyon szőrős Admirálisra, hogy 35 fokban így teljesített!

Mirál előreküldés közben Mirál Sikeres feladat-végrehajtás után felszabadultan

Bírók: John Drury (GB) és Stan Tweedy (GB) 

2012.04.21-25. - Dánia, látogatás LEXUS GREY EARL-nél

Millával hosszú útra indultunk. Elmentünk Dániába a vőlegényéhez. 2522 km-es utat tettünk meg kettesben. Igazán élménydús utazás volt, de nagyon fárasztó is egyben. Megismerkedtünk Earl-lel, aki ismét lenyűgözött engem! Egy küllemileg gyönyörű, 43 kg szín izom és egy fantasztikus jellemű kutyaúrfi. Egy igazi orosz herceg!

 A 3"Hab" leány Lexus Grey Earl Lexus Grey Earl 

Earl-ről részletesen a kölykök oldalon lehet majd olvasni hamarosan.

Itt pedig sok szép fotó látható Earlről: https://plus.google.com/photos/107494820341388171072/albums/5295686145847867105?banner=pwa&gpsrc=pwrd1#photos/107494820341388171072/albums/5295686145847867105

 

Addig is részletes információk az orosz tenyésztő oldalán itt: http://sunnykennel.ru/en/golden-retrivery/lexus-grey-earl-golden-retriver/

Lexus jelenleg Dániában a Fiddle-de-dees kennelben van: http://www.bricksite.com/fiddlededees/lexus-grey-erl

2012.04.14-15. Indija CACIB és Ruma CAC (Szerbia), valamint Kalocsa CAC

Micsoda hétvége! Hanna's Golden Princess Admiral "Mirál" Szerb Champion lett!!! Ofra és Mirál Szerbiába kirándult egy kedves baráti házaspárral. 2 napos kutyakiállításra utaztak. Admirális mindkét nap megnyerte a nyílt osztályt, ezzel szerb champion címet szerzett! Ofika champion osztályban mindkét nap Res CAC címet kapott.

Vasárnap pedig Milla jött velem Kalocsára kiállításra, ahol nyílt osztályban kitűnő 1., CAC minősítést szerzett. 

Ofikát és Mirált felvezette Barák Péter és Sáfrány Zsuzsanna, köszönet Nekik! A kutyák kozmetikáját az ANDRÉ Kutyakozmetika csinálta, köszönjük szépen Demeter Andreának!

Admiális Ofra Millus 

Forró hírek!

Milla végre valahára betüzelt!!!! Készülünk a fedezetésre. Ha minden jól alakul, akkor Június 25-e körül várható a kicsik érkezése!

2012.04.01. - Working Test Gödöllő

Élményekben igen gazdag napon vagyunk túl. Mirállal neveztem élete első working tesztjére. 12 nevezett kutya indult Novice oztályban. Az első feladatunkat egy Tv stáb rögzítette, majd a feladat abszolválása után interjút is készítettek velem. Miután túl voltam ezen a sokkon, és további két feladaton, az utolsó 4. feladatnál újabb meglepetést tartogatott számomra a sors, vagy inkább Admirális! Kettős jelölés volt a feladat lábmunkával. A második jelölést túl hosszan jelölte a kutyám, és mit ad isten talált valamit, amit szívesen be is hozott volna nekem. Csakhogy az nem a dummy volt! Kedves állatkám egy vaddisznó lábszárcsontjának egyik darabkájával lepett meg. Ha ezt átadja, akkor kiesünk. Ezért muszáj volt rávennem a kutyát, hogy köpje ki. Tőlem 2 méterre sikerült ezt elérnem, és visszaküldenem a dummyért! Ez önmagában sikerélmény volt, viszont pontozás szempontjából tragikus! Így a versenyt be tudtuk fejezni, minősítettek minket. 9. helyen végeztünk. Bírók: Eszli László és Török Zsolt

Mirállal 

2012.03.25. - Cegléd CAC

HCH HGRCH Gáláns Ofra in champion class kitűnő 1, CAC, Bíró: Ceglédi Attila, Handler: Barák Péter

Ofika Ofika Ofika

Bírálat: 6,5 éves, jól felépített, túlzásoktól mentes, nagyon jó arányokkal bíró, jó szubsztanciájú szuka. Nagyon szép, klasszikus fej. Erőteljes nyak, jó, feszes vállöv, kiváló törzs. Szépen szerkesztett hátulsó lábak, jó statikus egyensúly. Jó mozgás. A kutya túl van fénykorán, de nagyon szép, típusos egyed.

2012. március 14-18. - Vadászkutyástábor Hajdúszoboszló

Mirállal kapcsolatépítő felkészítésen voltam. A nagyfiú szépen, korrektul dolgozott. A végére nagyon elfáradt, akkor már többször is hibázott. Viszont amit megtanult azt szépen csinálta. Összességében elégedett vagyok vele!

 Mirál Mirál Mirál

2012. március 03. - Working tesz Sopron - Ágfalva

Első Working tesztünkön indultunk Millával. A cél az volt, hogy végig tudjunk menni a feladatokon, sehol se nullázzunk be! Ez sikerült. 4 feladat volt. A második feladatot Millus kissé benézte, ezért ott rengeteg pontot veszítettünk, de a dummy meglett, így folytathattuk tovább a versenyt. A többi feladat viszonylag simán ment, bár Milla magához képest nem volt csúcson. De nem adjuk fel, legközelebb jobb lesz! Összesen 15 kutya versenyzett E-osztályban, ebből 11 kutya minősült. Pontozás alapján jó minősítést szereztünk (59/80 ponttal), ez a 9. helyre volt most elég! Tanulságos verseny volt. Köszönöm a képeket Lalinak! Bírók: Stefaan Bollen (B) és Böszörményi Andrea.

Milla az első fealadtnál Milla a 4.  feladatnál

 2012. február 25. - Munka vizsga tréning Király Olivérrel és Erdős Lacival

Az új munkavizsgaszabályzat szerint gyakoroltuk végig a feldatokat. A kutya zseniális volt, én kevésbé! 

Milla a légszimatos keresés után Vonalhajtásban 

2012. február 19. - Working Teszt tréning Török Zsolttal 

Szuper volt ez a nap! Köszönöm nektek fiúk-lányok! Nagyon büszke vagyok a kutyáimra! Zsolti neked külön köszönet, a fantasztikus feladatokért! Miki, Gábor köszönjük a fotókat!

Milla Mirál Ofi 

2012. február 16-18. - FEHOVA CAC, Vadász CAC, Champion of Champion show és CACIB kiállítás

Milla mindhárom nap nagyon népes mezőnyben indult a nyílt szukák között. Első nap 10 induló közül, a másik két nap 7 induló közül lett kitűnő 4. A Champion of Champion Show-on viszont learattuk a babérokat és Milla megnyerte a 2011. évi Champion of Champion címet!  Admirálist csak a Vadászkutya kiállításra neveztem, ő kitűnő 2. lett és Res CAC címet szerezett! A CACIB kiállításon megkértem Gecsei Gabit, hogy vezesse fel Millust. Köszönöm a segítségét és Barák Péternek a szuper fotókat!

Millus  Milluskám  Mirálka 

Nyertünk  Milla

2012. február 04. - Havas tréning Török Zsolttal

-10 fok és napsütés! Szuper volt! A tréning után kipróbáltuk az új hámokat, amiket anyukám varrt! Szépek voltak benne a kutyusok!

  Milluska Mirál Szánhúzók

 2012. január 22. - Kacsavadászat Admirálissal

Admirálissal vadkacsavadászaton jártunk. Nekem és neki is, élete első kacsavadászata volt! Nagyon élveztük mindeketten. Vadászaink összesen 74 vadkacsát lőttek terítékre, ebből Mirál 11-et hozott be. Hozzátenném, hogy a befagyott tóban lévő lékbe egyedül ő ment be.

Mirál Mirál Mirál

2012. január 21. - Séta Brúnó tesónkkal a Gellérthegyen

CSajok Csapat: Ofra, Milla, Mirál, Brúnó, Goldi és XIV. Lajos Brúnó és Mirál 

2012. január 15. - Séta a Normafán, majd pózolás a kamerának

Mirál a bottal Milla a trónon Ofra

Padon ülve

2012. január 12. - Tréning a januári tavaszban Török Zsolttal

Izgalmas kihívás fényképezőgéppel a kezemben irányítani a kutyáimat, de legalább van benne kihívás!

Együtt Milluska Mirál